Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Kezer Yerleşkesinde Yapımı Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitemiz Kezer Kampüsünde yapımı devam eden Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve Siirt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO-Sağlık Yüksekokulu Binası yapım işlerini yerinde inceledi. Yapımı devam eden proje ziyaretlerinde Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’a Üniversitemiz üst yönetimi de eşlik etti.


Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak ve Üniversitemiz üst yönetimi, inceleme sırasında çalışmaların son durumu hakkında bilgi alarak, projelerin ilerleyişini değerlendirdiler. Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, projelerin Üniversitemizin gelişimine katkı sağlayacak önemli adımlar olduğunu vurgulayarak, projelerin zamanında tamamlanması için tüm birimlerin titizlikle çalıştığını; bu projeler ile birlikte Üniversitemiz öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunulacağını belirtti.


Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitemizin fiziki altyapısını güçlendirmek ve öğrencilere en iyi ortamı sunmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü; sağlık alanında nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla yapılan bu projelerin öğrencilerimize, Üniversitemize ve Siirt iline hayırlı olmasını diledi.


ŞERİF ÖZBEY (0484) 212-1111 / 3533
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
24 Eylül 2024