Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitelerarası Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında düzenlenen 260. Üniversitelerarası Kurul Toplantısına (ÜAK) katıldı.

Toplantı gündeminde “Dijital ve Yapay Zekâ Temelli Yeni Açılan Bölümler, 6 Şubat Depremlerinden Etkilenen İllerdeki Öğrencilerin Durumu,  Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi Modelli Üniversitelerin Yaygınlaştırılması, 2024 Bologna Süreci Uygulama Raporu” konuları yer aldı.

Toplantıda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Eğitim öğretim faaliyetlerinin en sağlıklı şekilde gerçekleşmesi ve herhangi bir aksamaya mahal verilmemesi adına gereken bütün tedbirlerin alınmasının önemini vurguladı.

UĞUR BAŞALAN (0484) 212-1111 / 3534
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü